Przepisy Jana Kalkowskiego. Jan Kalkowski (ur. 1922, zm. 1989) – polski dziennikarz związany z „Przekrojem” (m.in. jako zastępca redaktora naczelnego). Redagował rubrykę "Jedno danie".
piątek, 22 lipca 2011
Przyprawa Jedno Danie
Ta warzywno - ziołowa przyprawa o tajemnym składzie Jana Kalkowskiego to prawdziwy specjał: pobudzi Twój apetyt, wyłagodzi wzdęcia, zdecydowanie poprawi trawienie. Szczególnie przydatna do nadawania lekko pikantnego smaku i smakowitego zapachu potrawom z mięsa pieczonego i duszonego, pasztetom, daniom z kapusty białej i czerwonej, z pomidorów. Zastosowanie: do sosów, do sałatek, do kanapek, a szczególnie do pizzy.
Znalazłam skład: melisa, oregano, pieprz turecki, susz czosnkowy, sól.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz